Gilje

Gilje vanlige vindussortiment er er perfekt valg om du skal kjøpe nye vinduer og ønsker en klassisk vindusløsning.

Gilje vindussortiment leveres med U-verdi fra 1,0 til 1,4.

 

 

Gilje eXtra

Dersom du vil ha det ekstra lunt å stille, velger du Gilje eXtra. I tillegg får du vinduer med vårt nye innvendige design uten profiler. 

Gilje eXtra gir deg vinduer med et stramt og enkelt design, ekstra kraftig ramme, kraftigere glass og suveren isoleringsevne.

Gilje eXtra leveres med U-verdi fra 0,8 til 1,2

Gilje eXtra
- et spørsmål om komfort

Utførelse

Du kan få vinduer i mange materialer. De siste årene har det vært forsket mye for å utvikle vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. I Norge har vi lange byggetradisjoner i tre, og den tradisjonen er vi i Gilje stolte av å holde i hevd.

Overflatebehandling

Maling og overflatebehandling av vinduene blir foretatt på et moderne påføringsanlegg. Vi bruker et nøye gjennomtestet malingsystem som gir vinduene lang levetid.

NCS OG RAL fargesystem

Gilje har syv standard malingfarger. Det er to hvitfarger, lys grå, grå, svart, brun og rød. Andre farger kan bestilles.

Glassegenskaper

Som en av vindusbransjens ledene produsenter gir vi deg her et lynkurs i vindu- og glassegenskaper. Vi kan levere Giljevinduer med ulike glasskvaliteter og egenskaper.

Selvrensende glass

Giljevindu med selvrensende glass er et praktisk alternativ som nærmest eliminerer behovet for vanlig vask og renhold av vinduet utvendig. Glasset selv jobber mot smuss og støv.

Soldempende glass

Soldempende glass reduserer varmestrålingen fra solen og demper sollyset noe. Bruk av soldempende glass vil i mange tilfeller erstatte behovet for markiser eller annen form for soldemping.

Sikkerhetsglass

Velger du sikkerhetsglass i vinduet kan du trygt plassere ut møbler og utforme huset ditt som du vil, med minimal fare for brekkasje ved støt.

Brannvindu

Brannvindu kan være påkrevd dersom veggen vinduet står i er nærmere en annen bygning enn det som er normalt. Brannvinduet har langt høyre tåleevne mot flammer og ekstrem varme enn vanlige vinduer.

Lyddemping

Med lyddempende vinduer fra Gilje får du en helt annen opplevelse av stillhet. Bor du nær trafikkerte områder eller midt i sentrum vil våre lyddempende vinduer stenge mye av støyen ute.

Energimerking av vindu

Isolasjonsevne på vinduer måles i U-verdi. Desto lavere U-verdi desto bedre isolerer vinduet. Gilje leverer vinduer med U-verdi ned mot 0,6. Det er like bra som husveggen i mange norske boliger.

Tilbehør

Du kan få vinduer i mange materialer. De siste årene har det vært forsket mye for å utvikle vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. I Norge har vi lange byggetradisjoner i tre, og den tradisjonen er vi i Gilje stolte av å holde i hevd. Ved å legge på aluminiumsbekledning har vi et produkt du kan ha i mange år uten å vedlikeholde utvendig.  I tillegg kan vi tilby monteringsbeslag, utforinger,monteringsbrikker og diverse vannbord for å forenkle monteringen. Spør oss om hjelp.

} }

Aluminiumsbekledning

Dersom du ikke ønsker å bruke tid på å male og vedlikeholde vinduer skal du velge vinduer med aluminiumsbekledning. I tillegg gir dette vinduene lengre levetid.
Les mer

Ferdig utforing

Vinduer med ferdig tilpasset utforing gjør jobben enklere og raskere.
Les mer