Gilje

Giljes vanlige skyvedører er er perfekt valg om du ikke har spesielle krav til isoleringsevne eller støydemping.

Leveres med U-verdi ned til 1,0

Gilje eXtra

Dersom du vil ha det ekstra lunt å stille, velger du Gilje eXtra.

Med Gilje eXtra får du dører med ekstra kraftig ramme, kraftigere glass og suveren isoleringsevne.

Leveres med U-verdi ned til 0,8.

Gilje eXtra
- et spørsmål om komfort

Skyvedør

//Sjekker om det finnes extra versjon av døren

Skyvedørene har et rent og elegant design. De kan leveres ferdig overflatebehandlet i den fargen du ønsker (NCS-fargesystem) og belagt med vedlikeholdsfri aluminium i den RAL-fargen du ønsker. Det er også muligheter for sprosseløsninger.

Alle Giljes skyvedører leveres med  4-punkts lås, glidere i bunn, to tettelister på midtstolpen og dempere fastmontert i karmen for skånsom åpning og lukking.

Glasset i skyvedøren kan leveres med soldemping, selvrensing, som sikkerhetsglass eller med andre egenskaper som gjelder for Giljes fastkarm vinduer. Her kan du lese mer om disse. 

 


Utførelse

Du kan få vinduer i mange materialer. De siste årene har det vært forsket mye for å utvikle vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. I Norge har vi lange byggetradisjoner i tre, og den tradisjonen er vi i Gilje stolte av å holde i hevd.

Overflatebehandling

Maling og overflatebehandling av vinduene blir foretatt på et moderne påføringsanlegg. Vi bruker et nøye gjennomtestet malingsystem som gir vinduene lang levetid.

NCS OG RAL fargesystem

Gilje har syv standard malingfarger. Det er to hvitfarger, lys grå, grå, svart, brun og rød. Andre farger kan bestilles.

Velg ramme med eller uten profil

Vinduer, skyvedører og balkongdører fra Gilje leveres nå med to ulike rammedesign, Gilje og Gilje eXtra.

Glassegenskaper

Som en av vindusbransjens ledene produsenter gir vi deg her et lynkurs i vindu- og glassegenskaper. Vi kan levere Giljevinduer med ulike glasskvaliteter og egenskaper.

Selvrensende glass

Giljevindu med selvrensende glass er et praktisk alternativ som nærmest eliminerer behovet for vanlig vask og renhold av vinduet utvendig. Glasset selv jobber mot smuss og støv.

Soldempende glass

Soldempende glass reduserer varmestrålingen fra solen og demper sollyset noe. Bruk av soldempende glass vil i mange tilfeller erstatte behovet for markiser eller annen form for soldemping.

Sikkerhetsglass

Velger du sikkerhetsglass i vinduet kan du trygt plassere ut møbler og utforme huset ditt som du vil, med minimal fare for brekkasje ved støt.

Dugg på glass

Med moderne høyisolerende, energibesparende isolerruter kan vi i noen sjeldne tilfeller oppleve at vinduene dugger på utsiden. Hvorfor skjer dette?

Energimerking av vindu

Isolasjonsevne på vinduer måles i U-verdi. Desto lavere U-verdi desto bedre isolerer vinduet. Gilje leverer vinduer med U-verdi ned mot 0,6. Det er like bra som husveggen i mange norske boliger.

Tilbehør

Du kan få vinduer i mange materialer. De siste årene har det vært forsket mye for å utvikle vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. I Norge har vi lange byggetradisjoner i tre, og den tradisjonen er vi i Gilje stolte av å holde i hevd. Ved å legge på aluminiumsbekledning har vi et produkt du kan ha i mange år uten å vedlikeholde utvendig.  I tillegg kan vi tilby monteringsbeslag, utforinger,monteringsbrikker og diverse vannbord for å forenkle monteringen. Spør oss om hjelp.

} }

Aluminiumsbekledning

Dersom du ikke ønsker å bruke tid på å male og vedlikeholde vinduer skal du velge vinduer med aluminiumsbekledning. I tillegg gir dette vinduene lengre levetid.
Les mer

Sprosser

Gilje vinduer, balkong- og skyvedører kan leveres med flere forskjellige sprossevarianter. Du kan velge blandt faste gjennomgående sprosser, løse sprosserammer, løse klipssprosser og luftsprosser.
Les mer