Sidefelt Standard

//Sjekker om det finnes extra versjon av døren

Giljes dørkolleksjon inneholder en rekke ulike sidefelt for montering sammen med døren – både som enkle og doble felt. Alle sidefelt kan leveres ferdig overflatebehandlet i samsvar med dørene, eller separat.

Sidefelt kan, i tillegg til det som er vist her, produseres ut fra Giljes vinduskolleksjon, med eller uten lukkeramme. Andre løsninger produseres gjerne etter ønske.

Vi kan levere dørene sammenkoblet med sidefelt og/eller overlys fra fabrikk. Sammenkoblet felt kan i tillegg også leveres utforet som en karm.

Sidefelt Standard

Leveres hvitmalt, i valgfri NCS farge eller teak. Leveres standard med klart glass. Kan også leveres med katedral eller cotswold glass.


Utførelse

Du kan få vinduer i mange materialer. De siste årene har det vært forsket mye for å utvikle vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. I Norge har vi lange byggetradisjoner i tre, og den tradisjonen er vi i Gilje stolte av å holde i hevd.

Overflatebehandling

Maling og overflatebehandling av vinduene blir foretatt på et moderne påføringsanlegg. Vi bruker et nøye gjennomtestet malingsystem som gir vinduene lang levetid.

NCS OG RAL fargesystem

Gilje har syv standard malingfarger. Det er to hvitfarger, lys grå, grå, svart, brun og rød. Andre farger kan bestilles.

Glasstyper

Du kan velge mellom flere ulike glasstyper og glassfarger for å sette ditt eget preg på døren

Klart glass

Bruk av klart glass gir ytterdøren samme egenskaper som et vindu.

Katedral glass

Katedral glass gir kan leveres i flere farger, og gir deg mulighet til å sette et eget preg på ytterdøren.

Satinovo glass

Med Satinovo glass i ytterdøren får du et elegant, matt utseende med skjermet innsyn.